De praktijk

Tandarts Ruud Hartsuiker is algemeen praktiserende tandarts met een zeer ruime allround ervaring. Als ZZP’er is hij werkzaam in Haelen op de Pastorij 12 in de praktijk van Fincken Tandartsen en is hij inzetbaar voor waarneming bij collega tandartsen.

De praktijk

Tandarts Ruud Hartsuiker is werkzaam in Haelen in de praktijk van Fincken Tandartsen. De visie van Ficken tandartsen, dus ook van Ruud Hartsuiker, is het werken in een kleinschalige praktijk met een “wij” gevoel onder het  personeel en een “ons” gevoel naar de patiënt toe

Het team bestaat uit tandarts Hartsuiker, een mondhygienste , twee preventieassistentes en een assistente.

De praktijk is toegankelijk voor rolstoelen en er is voldoende parkeerplaats.

De televisie aan het plafond zorgt voor de nodige afleiding, vooral kinderen vinden het geweldig als Dora of Spongebob op tv is.

Nieuwe patiënten

Wilt u ingeschreven worden als patiënt dan kunt u telefonisch, via email of schriftelijk informeren of er plaats in de praktijk is voor nieuwe inschrijvingen. Indien dit het geval is wordt u geïnformeerd over de te nemen stappen, zoals het opvragen van de informatie bij de vorige tandarts, het feit dat we van u een identificatie nodig hebben en het plannen van een kennismakingsafspraak waarbij ook een medische anamnese wordt afgenomen.

Pijnklachten en dringende spoed

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen in te plannen, meestal lukt dat binnen 24 uur.

Spoed: wat te doen als de praktijk gesloten is?

Indien de praktijk gesloten is, is er voor dringende spoedgevallen ’s avonds, in het weekend en op feestdagen, de volgende regeling.

U kunt de dienstdoende tandarts bereiken door onze praktijk te bellen (0475-594448) en het bericht goed te beluisteren. Houd pen en papier bij de hand om de gegevens op te schrijven.

Houd er rekening mee dat u, in de spoedgevallendienst, contant dient af te rekenen. De meeste tandartsen zullen niet over een pin apparaat beschikken.

Kwaliteitsregister

Tandarts Hartsuiker staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Hiermee voldoet de praktijk aan de gestelde kwaliteitsnormen op het gebied van praktijkvoering, bijscholing, hygiëne, patiëntveiligheid, privacy etc. (zie ook www.krt.nu).

Specialisatie

Daar er in de tandheelkunde steeds meer “specialisaties” plaatsvinden zoals bv. implantaten, tandvlees behandelingen, esthetische tandheelkunde, orthodontie etc. maar ook behandelingen onder volledige narcose, is er met verschillende gespecialiseerde collega tandartsen (horizontale verwijzing) en andere specialisten, zoals de kaakchirurg (verticale verwijzing) een goede samenwerking. In onderling overleg kunnen we voor u het beste behandelplan opstellen. Meer informatie over deze horizontale en verticale verwijzing kunt u vinden op de website van de KNMT, www.knmt.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.allesoverhetgebit.nl