Nieuws

Amsterdamse tandarts biedt gratis mondzorg aan thuis- en daklozen

Dak- en thuislozen in Amsterdam kunnen iedere zondag bij tandarts Sharif Tairie terecht voor een gratis behandeling. Vanuit de stichting Dentist for Humanity helpt hij diegenen die tandzorg nodig hebben, maar hiervoor geen geld hebben.


Lees het hele artikel op: Nationalezorggids.nl
Publicatiedatum: 13-12-2017


Meer aandacht nodig voor mondverzorging kwetsbare ouderen

Een slecht gebit kan allerlei ziekten veroorzaken, waaronder een longontsteking. Jaarlijks komen er honderden kwetsbare ouderen te overlijden door een longontsteking veroorzaakt door een slecht verzorgd gebit.


Lees het hele artikel op: Nationalezorggids.nl
Publicatiedatum: 07-12-2017


Kunnen tandenstokers een gezonde leefstijl bevorderen?

Interdentale reiniging met bijvoorbeeld een tandenstoker heeft een positieve invloed op de mondgezondheid, maar veel mensen doen dit niet dagelijks. Hoe zou je het gebruik van tandenstokers verder kunnen stimuleren?


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 20-11-2017


Aspirine geneest mogelijk cariës

Onderzoekers van de Queen’s University Belfast hebben ontdekt dat aspirine mogelijk de effecten van cariës ongedaan kan maken. Dit zou kunnen leiden tot aanzienlijk minder vullingen.


Lees het hele artikel op: Dentalinfo.nl
Publicatiedatum: 14-11-2017


Samenwerking met Fincken tandartsen per 1 maart 2017

Tandarts Fincken in Horn en ondergetekende slaan de handen ineen.
Wij zijn verheugd u te melden, dat onze samenwerking start op 1 maart 2017. Voor u als patiënt verandert er op korte termijn niks. De zorgverlening, het adres en telefoonnummer en niet te vergeten onze assistentes blijven hetzelfde. Er zal op ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 06-07-2017


KNMT visitatie succesvol afgesloten

KNMT visitatie: werken aan goede mondzorg In onze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft de praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen. Tijdens ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 06-07-2017


Patiëntenenquête

Om de tevredenheid te meten van onze patiënten en om aan de hand van de bevindingen onze service en kwaliteit voor onze patiënten te verhogen, is in 2014 onder een representatieve groep patiënten een patiënttevredenheidsonderzoek gehouden. Deze enquête is uitgevoerd volgens de regels die de KRT (Kwaliteitsregister tandartsen) hier aan ...


Lees meer »
Publicatiedatum: 06-07-2017


Patiënteninformatie folder

In onze praktijk kunt u onze praktijkinformatie folder meenemen. Hierin staat de informatie beschreven zoals ook te lezen is op deze site.


Lees meer »
Publicatiedatum: 06-07-2017