Privacy

Patiëntendossiers  worden door ons bijgehouden volgens de wettelijke richtlijnen. Ook uw privacy wordt gegarandeerd doordat we de wettelijke richtlijnen hanteren.

Persoonlijke en medische gegevens, uw privacy

Wanneer er in de wijze waarop u bent verzekerd een verandering is opgetreden, kunt u dat bij het eerstvolgende bezoek aan ons doorgeven. Wij kunnen uw gegevens dan in onze administratie aanpassen.

Ook persoonlijke gegevens, zoals  telefoonnummer en adres kunnen uiteraard wijzigen. Geef deze wijzigingen a.u.b. aan ons door. Wij kunnen U dan, indien bv. een afspraak gewijzigd moet worden, hiervan tijdig op de hoogte stellen. Ook zijn we verplicht om uw BSN in onze administratie op te nemen.

Vanwege deze verplichte identificatie zullen we ook (in de nabije toekomst) net zoals in het ziekenhuis gebeurt, een pasfoto maken van u, die opgeslagen wordt in uw persoonlijke dossier.

Medische gegevens

Voor uw veiligheid verzoeken wij U om ons steeds te informeren betreffende medische bijzonderheden, medicijngebruik, zwangerschap, ziektes, infecties, afwijkingen etc. Ook als daarin iets veranderd is, willen wij dat graag van U weten. Vanzelfsprekend worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.