Samenwerking met Fincken tandartsen per 1 maart 2017

Tandarts Fincken in Horn en ondergetekende slaan de handen ineen.
Wij zijn verheugd u te melden, dat onze samenwerking start op 1 maart 2017.

Voor u als patiënt verandert er op korte termijn niks. De zorgverlening, het adres en telefoonnummer en niet te vergeten onze assistentes blijven hetzelfde.

Er zal op de woensdag ook een collega tandarts, Anna Timoshkova,  werkzaam zijn en op de vrijdagen zal een mondhygiëniste, Ingrid Pomstra,  aanwezig zijn. Voor beiden kunt u via onze assistentes een afspraak maken.

Frank Fincken en ik willen graag de praktijken mee laten groeien met de laatste ontwikkelingen. Door beide praktijken samen te voegen, worden bepaalde investeringen gerechtvaardigd. Dit komt kwaliteitsverbetering ten goede. Een streven welke onze praktijken hoog in het vaandel hebben staan.

Na een verbouwing in Horn zullen onze praktijken uiteindelijk samen worden gevoegd op één locatie. Ik zal dan de praktijkvoering in Horn verder zetten. Op deze wijze kan ik u de beste tandheelkundige zorg garanderen voor de toekomst.

Met vriendelijke groet, namens het gezamenlijke team

Ruud Hartsuiker

Het gezamenlijke team van tandarts Ruud Hartsuiker en tandarts Frank Fincken.

We mogen u voorstellen aan Anna Timoshkova en Ingrid Pomstra.

Anna Timoshkova

Ze zal vanaf maart 2017 op de woensdagen,  in deze praktijk werkzaam zijn als tandarts.

In 2013 is ze afgestudeerd (ACTA Amsterdam, BSMU Minsk) en is lid van de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen ), volgt nascholing bij RadboudUMC (Nijmegen) en ACTA (Amsterdam), BIG-nummer 99914181102.

Ingrid Pomstra, mondhygiënste

Namens het hele team heten we Anna en Ingrid van harte welkom en hopen op een fijne samenwerking.

 

Publicatiedatum: 06-07-2017


« Terug naar het overzicht